Ervaar de leukste en meest meeslepende live groepslessen van Eindhoven en omstreken! Voor ieder doel is er een groepsles die daarop aansluit. Vetverbranding, spierversterking, conditietraining; u  kunt overal mee aan de slag. Mijn groepslessen zijn veelal in de vorm van circuit training, dit is een zeer intensieve trainingsvorm met bijna geen rust tussen de oefeningen en sets door. Dit zorgt voor een hoge hartslag en energieverbruik. Circuit training is een zeer effectieve trainingsmethode om in weinig tijd veel te doen.

Groepslessen@Smart

Iedereen heeft zijn eigen reden om op zoek te gaan naar een personal trainer. Daarom  heeft ook iedereen een andere aanpak en manier van trainen nodig. Als personal trainer zorg ik voor de juiste aanpak op een enthousiaste en gedreven manier.  De tarieven voor een 1 op 1 training zijn:

13 ritten 54,05

26 ritten 51,50

39 ritten 49,95

52 ritten 47,90

De tarieven zijn per sessie van 60 minuten incl BTW. De trainingen worden gegeven @smartpersonaltraining te Eindhoven. 

Voor 1 op 2 trainingen en/of thuis trainingen stuur gerust een e-mail voor meer informatie.

Personal training@Smart

Voor alle dames in omgeving Eindhoven die willen werken aan een fit lichaam. De naam zegt al genoeg, in deze Boot Camp draait alles om het creëren van mooie rondingen en een strak lichaam. Natuurlijk komt een goed uithoudingsvermogen hier ook bij kijken. In de hippe wijk Strijp-S trainen we buiten op verschillende toffe locaties. 

Boot(y)camp@Strijp-S

Bootcampen is dé manier om je conditie op een leuke en uitdagende manier te verbeteren. Op de fantastische locatie van het Philips Stadion wordt er wekelijks op een toffe manier in groepsverband gewerkt aan een beter lichaam, meer inspanningsvermogen en fitheid. Tijdens de bootcamp komen onder andere HIIT, interval -en circuit trainingen aan bod, gericht op kracht- en uithoudingsvermogen. Daarbij wordt er altijd gebruik gemaakt van alle middelen die in en rondom het stadion te vinden zijn, zoals de tribunes, trappenhuis en zelfs de kleedkamer van PSV!

De bootcamp vindt wekelijks plaats op maandag om 19:00.

Bootcamp@PSV stadion

  • Facebook
  • Instagram